Tokoarkea varpajaisten kunniaksi

Toko, toko, toko... Niin, miksi te ette ole jo kisanneet?

Siinä kysymys, joka tänään esitettiin. Nooh, meillä eivät kaikki liikkeet ole ihan vielä valmiita. Tokihan kepillä voisi törkkästä jäätä ja käydä testaamassa päivän kisakunto, mutta se ei nyt vain tällä hetkellä iske. Korjauslistan voisin kirjoittaa jo etukäteen ja hyvällä tuurilla sieltä voisi tulla tulos. Mutta haluan ensiksi rakentaa kaukokäskyt varmoiksi. Ja haluan ennen kaikkea laskettaa kisajännitystäni.

Kyllä, osaan kisajännittää tarvittaessa ja olen siinä aikas hyvä, vaikka itse sanonkin :D

Olen kyllä kisannut ja onhan se jännitys matalampi verrattuna vaikka ensimmäisiin kisoihin, jotka olivat vielä kaupan päälle epäviralliset. Mutta menin ja selvisin niistä hengissä. Virallisia kisoja en ole tainnut sittemmin ihan niin hirmuisasti jännittää, mutta kyllä se jalo taito on hyvin hallinnassa.

Kaukot, seuraaminen, kapula, liikkeiden välit, luoksetulo, paikkamakuu... noin niin kuin alkuunsa to do-listalle. Unohtamatta sitä jaloa taitoa, että nopealle koiralle olisi kiva kertoa ennakolta, mitä tehdään.



Warmahan oli pentupakettimatkalla ihanan Ilon kanssa. Tänään Superässät saapuivat pentupakettimatkan tuliaisina. Punaisia, mustia, uroksia ja narttuja, hännällisiä minimarsuja. Yhteensä pentulaatikosta taitaa löytyä 28 pikkuruista tassua ja seitsemän tuhisevaa pentunenää. Ja siis ihan somen kautta bongattua :D

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Isimies ei varmastikaan arvannut, millaisia varpajaisia pääsee viettämään :D Ja ainakin tuon etelän pakettimatkan tuliaiset ovat suloisen näköisiä!

      Poista

Lähetä kommentti