Se olisi nyt joulukuun toinen! Haaste on heitetty :D

Haa, toinen päivä menossa ja suurin pohdinnan aihe on, että jaksanko/ehdinkö/saanko jokaiselle kalenteripäivälle raapustettu jotain tänne?!?!

Aika näyttää, miten tämän sähköisen kalenteriprojektin käy... Hmm... Tästähän saisi mielenkiintoisen jatkotarinan opettamalla koiralle jotain uutta. Tai sitten otan jonkin aikaisemman tavoitesuunnitelman vain toteutukseen.

Muistan, että ainakin kaukokäskyt ovat meillä ihan pikkuruisen kesken. Niistä voisi saada aikaiseksi kuvamateriaalikin. Ja olisi ainakin päivämäärätavoitekin olemassa.

Mitä tapahtuu kaukokäskyille jouluaattoon mennessä? Ne voivat edetä, junnata paikoillaan tai kokea jotain uusia mullistuksia kesken kaiken. Plussaahan tässä kaikessa olisi se, että en koe mitään positiivista tunnemyrskyä kaukoja ajatellessa. Tämä ei ole kisatavoite, vaan ihan simppelisti haaste ainoastaan itselleni.

Alkuperäinen tarkoitushan tällä blogilla on lähinnä olla sähköinen muistikirja itselle. Olen ehkä itse aktiivisin lukija, joten tämä lukija (ja haasteen ilmoille heittäjä sekä toteuttaja) tarraa kaukokäskyistä kiinni. Taukopäiviä tulee myös, sillä siitä pitävät huolen työ sekä muu elämä :D

Tavoite: kaukokäskyt
Mistä lähdetään: nollasta
Miten aletaan etenemään: koiran etujalkojen paikoillaan pysyminen laudan päällä

Siinäpä sitten tälle päivälle tavoitetta. Tai eihän tuo päivässä tule valmiiksi, mutta tuosta aloitetaan. Harjoitellaan vapaina hetkinä, paineita tästä ei iteta ja jouluna katsotaan, mihin asti on päästy.

Kuvat ovat mukavia mausteita, joten tässä talvikuva jostain alkuvuodesta.


Kaukot 01: ei vielä tietoa tulevasta
Kaukot 02: ajatus kaukoista syntynyt

Kommentit