Mustavalkoista pohdintaa

Ajattelin iskeä muutaman ihan perujutun pikkukoirasta. Joskus aiemminkin olen jotain tällaista raapustellut.  Asiat eivät ole missään valtakunnan tärkeysjärjestyksessä ja on hyvin mahdollista, että juuri tällä sekunnilla en kaikkea edes muista :D



UROKSET

Warma on elänyt toisen uroksen kanssa reilun vuoden verran. Voimme treenata samassa ryhmässä muiden urosten kanssa. Tokihan Warmalla nousee häntä tötteröĺle, jos vastaan kadulla kävelee häntä tötteröllä oleva uros.

NARTUT

Warma on tähän asti elänyt toisen rotuisen vanhemman nartun kanssa. Mielestäni on ihan tervettä, että kunnioittaa vanhempaa narttua eikä ole missään kohtia koittanut kiivetä laumahierarkiassa. Narttujen kanssa treenaaminen onnistuu.

KOIRAPUISTO

Me ei olla millään mittapuulla mitattuina koirapuistokansalaisia.

IHMISET

Tervehtii kyllä vieraat tyypit. Voi olla jonkin verran kiinnostunut tai sitten ei. Yleensä omat tutut ihmiset ovat ne kiinnostavimmat tapaukset.

Lasten suhteen tässä maailmassa on koiran silmissä tyyppejä, jotka luokitellaan Warman poppooseen mukaan.

Kotioloissa touhutaan yhdessä eli vessaankin on mahdollista saada seuraa.
Ilmoittaa kyllä vieraista.



KARVA

Koiran turkki on minun mittapuullani kohtuullinen ja toimiva. Koiran olen lähinnä pessyt, jos se on pyörinyt kakassa. Ja ennen näyttelyä käytiin pesulla, että olisi tuomarin hyppysissä puhdas otus.

LUONNE

Ihan parasta! Tykkään ihan älyttömästi! Sydämellinen otus, joka haluaa aina tehdä parhaansa. Minun täysin objektiivinen näkemys :D



KROPPA

Kropan hallinta on erinomainen. Malli on mainio!

RUOKA

Periaatteessa kaikki maistuu, mutta banaani ei todellakaan kuulu jostain syystä suosikkeihin. Osaa tarvittaessa olla myös ruokarosvo :D

PALKKA

Lelu, ruoka ja sosiaalinen palkka käyvät. Näistä ehdoton ykkönen on lelu, jos koira saa päättää.

TERVEYS

Tähän mennessä terveys on ollut hyvä. Rokotuksilla, luustokuvissa ja silmäpeilauksessa ollaan käyty.

HARRASTUKSET

Monipuolinen koiruus, jonka kanssa on helppoa harrastaa ja kokeilla uusia juttuja. Vepessä kisataan avoimessa luokassa, rallytokossa on kertaalleen kokeiltu alokasluokkaa. Tokon tai agilityn suhteen ei ole virallisia kisoja käyty. Asca agilityä ollaan käyty harjoittelemassa. Ja siis todellakin harjoittelemassa.  Paimennusta on myös ihmetelty, mutta olosuhteet hieman rajoittavat tätä touhua.

TERÄVYYS

Erään koiratyypin mukaan Warmalla on sopivasti terävyyttä harrastuskoiraksi. Tästä saa sitten jokainen oman mieltymyksensä mukaisesti mun puolesta olla mitä mieltä haluaa.

PEHMEÄ VAI KOVA?

Nooh, aussienhan ei kuulu olla mikään umpikovaksi keitetty kananmuna. Warma on näistä kahdesta vaihtoehdosta ehdottomasti pehmeä.

PAHOINVOINTI AUTOSSA

Iskinpä tällaisenkin kohdan, mutta tätä ei ole. Yleisesti ottaen matkustaa ihan kivasti. Bussissa tai junassa ei olla taidettu edes olla.

HAMPAAT

Legorivistö on tallella. Näyttelyssä tuomari näytti miltei laskevan jokaisen hampaan.

KYNNET

Kynsien leikkaus tehdään, mutta se ei ole maailman parasta puuhaa. Minulla on tähän mennessä ollut vain yksi koira, joka on rakastanut kirjaimellisesti kynsien leikkausta, kaikkien muiden mielestä se ei ole mitään lempipuuhaa. Tehdään, mutta ei rakasteta.




UKKONEN

Ukkosesta ei ole muistikuvia. Jokunen jyrähdys on tainnut tänä kesänä kuulua, mutta ukkosmyräkkää ei ole vuosiin tainnut osua kohdalle.

PAINO

Ylipainoa ei ole.

ULOSTE

Tykkää kieriä mettässä ollessa kakkakasassa aina joskus. Vielä en ole jaksanut olla niin kiinnostunut aiheesta, että tapahtuvatko kierimiset yleensä saman elukan ulostekasoissa vai ei...




ISUKKI

Warmalla on jälkikasvua yhdessä Milla-rouvan kanssa. Makeita pikkutyyppejä!






Kommentit

Lähetä kommentti