Jotain uutta, jotain vanhaa

Vuonna 2017 meidän ei pitänyt kisata tai touhuta mitään uutta. Alkuperäinen suunnitelmahan oli tyyliin yhteinen hauskuus harrastuksissa.



Vuoden alussa maailmaan putkahti pentukasa Millan kanssa. Pentuset kasvoivat Millan kanssa ja lähtivät maailmaa valloittamaan. Väriskaalasta löytyi mustia ja punaisia tapauksia, tyttöjä ja poikia. Hauskoja otuksia!

Keväällä käytiin MH-kuvauksessa. Warmasta en tiedä, mutta ainakin minä jännitin. Selvisin kuvauksesta ja pikkukoirakin selvisi.

MH-kuvaus takana ja pysähdyttiin paluumatkalla jollekin levähdyspaikalle. Pikkuherralla oli mahdollisesti uintimahdollisuus haaveissa enemmänkin :)

Vepessä puolestaan kisattiin sovessa ja kahdessa alokasluokan kisassa. Kangasala, Ikaalinen ja Hämeenlinna taisivat olla meidän kisapaikkoja. Tulokset saatiin ja vihdoin päästiin harjoittelemaan myös jotain uutta.



Rallytokoa meidän ei todellakaan ole pitänyt sen ihmeellisemmin katsella. Haaste kuitenkin heitettiin ja yhdet kisat käytiin pyörimässä läpi. Tuloskin saatiin, vaikka sellaiseen en uskonut.

Kentän laidalla rallytokokisassa.

Arjessa on sitten saatu ne suurimmat tulokset. Warma on edelleen ihan huippu ja Warman kanssa on makeaa touhuta.

Uudelle vuodelle on yksi toive ainakin; yhtä makeaa arkea ja juhlaa. Tulostavoitteita ei ole, nautitaan arjesta ja sen iloista.




Kommentit