Vesileikkien hurmaa

Lauantai oli erinomainen päivä, vaikka aikataulutus ei todellakaan, ei siis niin mitenkään, mennyt putkeen. Kello kävi aivan liian nopeasti!

Vesileikkien kohdalla puhutaan vesipelastuksesta. Paikalle oli kerääntynyt joukko koirakoita, talkoolaisia ja pari tuomaria. Sää suosi ja rupateltavaa riitti. 

On ollut positiivista huomata, että osallistujat rupattelevat toisilleen ja kannustetaan. Itse ainakin kisaan eniten itseäni vastaan. Toisten onnistumisista voi olla vain iloinen!

Arvonnassa osui kohdalle numero neljä. Omaa suoritusvuoroa odotellessa oli ihanaa seurata toisten menoa. Samalla pääsin ihastelemaan suorituksia, joita toivottavasti omallekin kohdalle osuu. 

Päivän parhaasta suorituksesta vastasi voittajaluokan koira täysillä pisteillä. Sen otuksen menoa oli ilo seurata!

Omalla kohdalla, tai siis koirahan tuossa lajissa sen isoimman työn tekee. Warma siis aloitti veneestä hypyllä täysillä pisteillä. Esineen viennissä tuli pari virhepistettä. Olin itse veneessä ja appari rannalla. Warma lähti reippaasti, ui hyvin, mutta en ollut aivan salamanterina esineen kanssa. Suoritukseen olen hyvin tyytyväinen. 

Ennen vientiä otettiin pari kuivaharjoitusta. Kahdesta patukasta koitettiin apparin kanssa arpoa, että kummalla mennään. Minä valitsin pienen ja paksun, mutta koira mieltyi pitkään ja ohueen. Warman valinta ratkaisi ja sillä mentiin. 

Veneen haku sujui hyvin. Appari oli veneessä ja minä rannalla. Metrin verran tultiin maalitolpista sivuun, mutta se ei haitannut. Liike sujui muuten hyvin.

Hukkuvan kohdalla oli sama juttu kuin veneenkin kanssa, eli metrin verran sivuun. Tällä kertaa tultiin vasemmalle, kun viimeksi kaarrettiin oikealle.

Ennen koetta otin kuivatreeniä keppien kanssa. Aikaisemmin nuo tolpat eivät ole olleet millään tavalla merkityksellisiä Warmalle. Mutta ehkä tuolla tolppatreenillä on ollut jotain vaikutusta, sillä itsestä vaikutti, että koiruus kyllä koitti tähdätä porttien väliin. 

Olen hyvin iloinen! Pisteitä 96/100, sijoitus 4/6, luokkana alokas ja ykköstulos. Eli saatiin se, mitä lähdettiin hakemaan!

Kuvana kännykkäräpsäsy 
heinäkuun alusta pellolta.

Kommentit