Aaaaagility

Baletti näyttää niin helpolta, notkealta yksinkertaiselta. Samanlainen vaikutelma voi äkkiseltään tulla myös ratsastuksesta, jalkapallosta, voimistelusta.... ja agilitystä.

Se näyttää niin simppeliltä. Omissa mielikuvissahan sitä menee hyvinkin notkean näköisesti pitkin kenttää. Totuus on vain jotain muuta.

Mutta hauskaa agility ainakin on! On hienoa saada onnistumisia ja hoksata jotain pikkujuttuja. Täydellistä siitä ei koskaan tule, mutta oppiminen tuossa matkan varrella on kivaa.

Edellisen paimenen kanssa eksyttiin epähuomiossa agitunneille ja sille tielle jäätiin. Warma on aloittanut ohjatut treenit syksyllä 2015 ja meille on osunut ihan huikea ryhmä kohdalle. Vetäjät ovat myös ammattitaitoisia!

Warman kanssa on oikeasti kivaa harjoitella. Kiltti pikkukoira tekee mitä pyydetään ja nauttii touhusta. Tässä touhussa minä taidan olla se suurin haaste :D

Viimeisimmissä treeneissä aloitimme ratapätkää okseri-putki-putki-yhdistelmällä. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta me tehtiin Warman kanssa se kertalaakista oikein. Ajoitukset ja luotto toimivat täydellisesti. Kun tuon saman menon saisi kaikkiin kohtiin, niin meitähän ei pidättelisi mikään!



Kommentit